Meny Maskiner Prislista Ring Karta

Våra maskiner

Här hittar du alla våra maskiner. Klicka dig in på någon av kategorierna nedan för att se de olika maskinerna.

Minigrävare >>

En minigrävare är det självklara valet om du ska gräva något i den mindre storleken. Lättmanövrerad, kvick och flexibel, mycket kraft i en liten grävmaskin helt enkelt!

Grävmaskiner >>

Ska du gräva en swimmingpool eller kanske riva en gammal stuga? I Vilket fall så är grävmaskinen det bästa alternativet när du ska göra ett större arbete där inte minigrävaren räcker till.

Hjulgrävmaskiner >>

Hjulgrävmaskinen är perfekt för dig som kräver lite mer flexibilitet än en vanlig grävare eller har större avstånd mellan dina grävprojekt.

Dumpers >>

Våra självlastande dumpers är små, flexibla och lastar upp till 10 ton. Du eller maskinen lastar lätt på jord, sedan tippar du av det enkelt på vald plats.

Liftar >>

Oavsett om du ska måla om huset eller röja bort de där grenarna längst upp så kommer våra liftar väl till pass. Mycket prisvärda samt lätta att transportera.

Hjullastare >>

Perfekt vid flyttning av stora mängder bulkvara såsom sand, grus och flis men fungerar även utmärkt till andra arbeten t.ex. snöröjning.

Vältar >>

En vält används när du skall platta till t.ex. stora mängder grus eller annan bulkvara.

Markvibratorer >>

Markvibratorer lämpar sig för tillplattning av grus eller liknande material som skall ligga till grund för t.ex. asfalt eller en husgrund.

Övrigt & tillbehör >>

Lite mindre maskiner och tillbehör. Här hittar du bl.a. skopor och gripklor.

Släpvagnar >>

Vi hyr även ut släpkärror till våra kunder som hyr maskiner.       1 500 kg, 2 700 kg.